středa 2. července 2008

O NÁS ,ZALOŽENÍ ACS fans Heřmaničky

Díky ,že jste navštívili naše stránky dovolte mi ,abych nás představil a seznámil vás s naší činností s tím jak navštěvujeme zápasy naší Spartičky.
V současnosti máme pět členů , všichni pocházíme z Heřmaniček a z přilehlého okolí , už asi nikdo z nás si nepamatuje jak to vše začlo a jak jsme se daly dohromady. Každý z nás dřív pouze nezávazně navštěvoval zápasy Sparty a to mimo kotel. Zřejmě první zápas na který jsme společne jeli byl domácí zápas ACS v sezoně 2006-2007 a to s Jabloncem. V té to sezoně jsme ještě byli podpořit ACS v zápasech s Libercem v Č.Budějicích a v Olomouci:






Po těchto zápasech a ukončené sezoně, která byla mimochodem první sezona s doublem jsme se staly na výjezdech, fandění v kotly a všem co k pořádnému zápasu patří závislí natolik že si život bez Sparty nedovedem už ani představit.



V nadcházející sezoně 2007-2008 jsme začali být již více organizovaní a podařilo se nám mnohem častěli jezdit s ACS. Oficiálním bodem založení ACS fans Heřmaničky bylo vytvoření vlastních polokošil ve kterých nás můžete na zápasech Sparty lechce rozpoznat.


V těchto polokošilích jsme se poprvé oběvily na zápase ve Zlíně kde jsme slavili výhru 0:2.
A po dalších čtyřech kolech v Ml.Boleslavi máme poprvé vyvěšenou naši vlajku. I tento zápas byl
výtězný a to 1:4.

Tyto stránky jsou dalším krokem v našem usilí a rozvoji. Všechny naše výjezdy i domácí zápasy najdete v menu - 2006-2007 2007-2008 .... Napište nám co by jste chtěly vědět o nás nebo co byste zlepšily na tomto blogu.
Pokud i ty máš zájem jezdit s námi na fotbal neváhej a kontaktuj nás (tel.733179534) přijmem mezi sebe všechny spávný ČECHY!!
SPARŤANEM I PO SMRTI !!!!!!
Bejček

Žádné komentáře: