sobota 5. července 2008

1. várka vtipů o pitložvejkách

Jde fanoušek Slavie se psem a potká fanouška Sparty.Fanoušek Sparty povídá: "Kam jdeš s tím prasetem?"Fanoušek Slavie na to: "To není prase, ale pes."Fanoušek Sparty: "Drž hubu, s tebou se nikdo nebaví."

Fanoušek Slavie, Ind a Muslim spolu cestují. Protože se začíná stmívat, rozhodnou se tito tři cestující najít nocleh. Najdou hotel. Majitel s noclehem souhlasí, avšak má k dispozici jen dvě lůžka. Jeden z nich bude muset spát ve chlévě. Cestující tedy losujou, muslim prohraje a jde spát do chléva.Po pěti minutách se vrátí a říká:"Je tam prase, tam nemůžu spát". Tak Ind a Slávista losujou znova. Ind prohraje a jde tam. Za chvíli se vrátí:"Je tam kráva tam nemůžu spát". Chtě nechtě tam jde fanoušek Slavie. Za dvě minuty do pokoje přicházejí kráva a prase...

Jaký je rozdíl mezi šálkem čaje a Slavií? Čaj vydrží v poháru déle.

Jaká jsou čtyři nejstrašnější slova, která můžete slyšet od fanouška Slavie?"Jsem váš nový soused."
Jde fanoušek Sparty po ulici a řve: "Nesnáším fanoušky Slavie."Proti jde fanoušek Slavie a povídá: "Máš problém?""Nemám rád slávisty, protože jsou blbý.""Chceš do držky?""Vyhrožujou tam kde na to nemají, proto je taky nemám rád."Přijde dalších pět fanoušků Slavie a fanoušek Sparty povídá: "Taky chodí v přesile, proto je taky nemám rád."Fanoušek Slavie vyndá nůž a fanoušek Sparty povídá: "A vytahujou nože tam, kde se bude střílet."


Víte, jaký je rozdíl mezi přejetým psem a přejetým fanouškem Slavie?Že před přejetým psem je brzdná dráha.

Na dálnici je šílená zácpa a mezi autama prochází policajt. Nevrlý taxikář se jej ptá: "Proboha, proč je to tu tak ucpané?""Tam vepředu je fanoušek Slavie a vyhrožuje, že pokud nedostane sto tisíc korun, tak polije sebe a pár slávistických fanoušků benzínem a zapálí. Tak tu teď vybírám.""No a kolik jste již vybral?""No, skoro již dva plné kanystry benzínu."

Žádné komentáře: